Vivus

Vivus er et lånefirma. De er forholdsvis nye på det danske lånemarked, men det er ikke noget der påvirker deres ydelse. Det gør dem slet ikke til en dårligere udbydere på markedet, at de er en relativ ny udbyder. Firmaet er ejet af koncernen 4Finance Group, som ejer utallige døtre selskaber, herunder er Vivus. 4Finance Group som sagt er Vivus’ hovedselskab er et af de største selskaber i norden inden for lån. 4Finance Group har siden begyndelsen af firmaet givet hele 1.2 millioner lån.

Vivus yder mange forskellige lån. Nogle lån som fx smslån og kviklån. De har altså et rigtig bredt og dybt sortiment, hvilket gør dem til et stærkt og velorganiseret lånefirma. Derfor er du altså i sikre og trygge hænder, hvis du stifter lån hos Vivus.

Lånene:

Vivus markedsfører sig rigtig meget igennem tv-reklamer, hvor de blandt andet nævner deres billige og rentefrie lån. Her er det værd at lægge mærke til at de er rentefrie. Vivus har nemlig et specielt velkomsttilbud, hvor de tilbyder dig at låne 4000 kr. helt gratis. Du skal hverken betale renter, eller oprettelsesgebyrer på lånet, og det er jo rigtig attraktivt for låneren.

Firmaet kan yde små og store lån. Men Vivus fokuserer på at give lån, som er i den lave ende. De har specialiseret sig i lån fra 100 kr. til op mod cirka 6000 kr. Eftersom lånene er så lave, så kræver Vivus også at de er betalt tilbage indenfor 30 dage, hvilket kan være anderledes i forhold til Vivus’ konkurrenter. Vivus mener at eftersom lånene er så lave, så er det kun retfærdigt, at der bliver forholdsvist betalt hurtigt tilbage. Det er selvfølgelig en ulempe som låner, at man skal betale tilbage så tidligt, men samtidig skal man huske på at man slipper for renterne og andre gebyrer hos Vivus.

Når du låner penge hos Vivus, er det ikke muligt at stille dine personlige ejendele som sikkerhed for lånet. Det er igen anderledes i forhold til deres konkurrenter og banker. Lånene er derfor uden sikkerhed og dette er klart en fordel når man skal stifte lånet.

Låneprocessen hos Vivus er lig med kort og enkel, der går ikke lang tid før låneren bliver bevilget.

Kravene for at låne penge hos Vivus:

For at stifte lån hos Vivus, kræver det at man udfylder en låneansøgning på deres hjemmeside. Dette tager ikke ret lang tid skal lige tilføjes. Efter dette er gjort, modtages der et svar på ansøgningen på lånerens email eller sms. Hvis lånet er blevet bevilget, er det kun din fantasi der sætter grænser for hvad pengene skal bruges på.

For at Vivus vil godkende din ansøgning og lade dig låne penge gratis, skal disse krav i hvert fald være opfyldt:

  • Du skal være min. 20 år gammel, for at låne penge hos Vivus.
  • Du må ikke være medlem af RKI. Hvis du altså er medlem af Ribers Kredit Information kan du ikke stifte lån hos Vivus.
  • Du skal have et CPR-nummer der er dansk, og derved skal du være dansk statsborger, og have et NemID

Disse krav er i sig selv rimelig lette at overholde. Det er de eneste krav, som gælder når du vil inden for på lånemarkedet via Vivus. Vivus er et lånefirma der er til at stole på, og hvis man vil låne penge inden for 6000 kr. så er Vivus en udbyder som bestemt er værd at overveje. Deres serviceniveau er optimalt, og alle deres kunder bliver taget alvorligt.

Firmaet kan findes på følgende adresse:

Vivus
4finance ApS
Vesterbrogade 124B 2. tv
1620 København V

Hvis du kunne tænke dig at se hvilke andre lånemuligheder der er på markedet, kan du se denne oversigt over rentefrie lån.