Netcredit

Netcredit er et nyt online lånefirma i Danmark, men med stor erfaring fra udenlandske markeder, blandt andet i Tjekkiet, Rusland, Letland og Polen. Firmaet blev startet i efteråret 2014, og adskiller sig fra øvrige lånefirmaer, ved at have en meget enkel ansøgningsproces. Du behøver ikke at fremvise årsopgørelse og lønsedler.

Hvis du er mindst 20 år gammel med fast bopæl i Danmark, har Nem-id og ikke er registreret i RKI, er du godt på vej til at kunne låne penge hos Netcredit, der nok har markedets lempeligste vilkår for at blive godkendt til et lån.Netcredit lån

Netcredit giver mulighed for at låne op til 4.000 kr. gratis første gang du optager et lån hos dem, hvilket tilsvarende lånefirmaer ikke tilbyder. Lånebeløbet går fra 500-10.000 kr. Dette adskiller sig fra lignende lånefirmaer, der typisk har et max. lånebeløb på 6.000 kr. Der er få andre udbydere som også tilbyder gratis lån, og dem kan du se her.

Løbetiden på lån går fra 5-30 dage, så det er en oplagt lånetype, hvis man lige skal klare sig igennem en uforudset udgift, i en måned med stram økonomi. Et lån som dette, kan hjælpe med at klare en pludselig tandlægeregning, reparation af pc, en ekstraregning på varmeopgørelsen, et godt tilbud på et tv, eller andet der ikke er forudset i dit budget.

Låneansøgninger behandles alle hverdage i tidsrummet 8-17, og der er hurtigt svar på ansøgningerne indenfor åbningstiden. Når lånet er godkendt, udbetales pengene i løbet af et kvarter, og pengene er på din konto næste hverdag. Hvis du har konto i Nordea, er pengene dog til rådighed i løbet af et kvarter. Det er en enkel og hurtig måde at låne penge på, og det er ikke nødvendigt at stå med hatten i hånden i din bank, for at få lov til at låne pengene der. Mange finder det ret ubehageligt at ”Stå skoleret” i banken, for at overbevise din bankrådgiver om at du må låne penge i din bank. Desuden føles det ofte som om, at man som kunde er til for banken, og ikke omvendt.

Du risikerer ikke at stå med flere lån hos Netcredit, da du skal betale hvert lån ud, inden du igen kan godkendes til et nyt lån. Dette giver bedre overblik over dit lån hos Netcredit, da du ikke fristes til at låne flere beløb på en gang hos dem, og derved mister overblikket over hvor meget du skal afdrage med efterfølgende.

Netcredit har på hjemmesiden svar på mange af de spørgsmål, man som fremtidig kunde måtte have. Der er også en låneberegner, der viser dig hvor meget det vil koste dig, at låne det ønskede beløb i 30 dage. Det kan hjælpe til at du kan informere dig grundigt, inden du træffer beslutningen om, hvilket lånefirma du vil benytte dig af. Og med muligheden for at låne 4.000 kr. gratis første gang, kan du gratis lære Netcredit at kende.

Læg en Kommentar