Kvikautomaten

Kvikautomaten er et online lånefirma, som har specialiseret sig i hurtige og lette lån. Firmaet har skåret de fleste formelle og besværligheder væk, og gjort det til en let sag at låne hos dem. Sammenligner du Kvikautomatens lånemuligheder med eksempelvis bankens, eller andre store lånefirmaers, er sandsynligheden for godkendelse væsentligt større og anstrengelser i forbindelse med låneprocessen væsentlig mindre.

Lånene som Kvikautomaten tilbyder er ikke lig mange andre lånefirmaers, da de som noget helt ekstraordinært også tilbyder fuldstændig rentefrie lån. Sædvanligvis vil der også komme gebyrer i forbindelse med stiftelsen af lånet, men Kvikautomaten tilbyder hele lånet fuldstændig gratis.

Sådan får du et rentefrit lån

Der er dog nogle betingelser for om hvorvidt man kan blive berettiget til lånet og disse er som følgende:

  • Man skal være ny kunde hos Kvikautomaten . Man må altså ikke have stiftet lån hos firmaet før.
  • Man skal have fast bopæl i Danmark og have dansk CPR-nummer
  • Man skal være fyldt 23 år
  • Man må ikke være registreret i Ribers Kredit Information

Så længe at disse betingelser er overholdt, kan man stifte et lån i løbet af 5 minutter. En ting man skal være opmærksom på er, at lånebeløbet ikke må overskride 3000 kr., hvis man ønsker at modtage lånet fuldstændig omkostningsfrit.

Låneprocessen

For at stifte lånet hos Kvikautomaten, skal man blot besøge firmaets hjemmeside. Herinde vil man få muligheden for at vælge kategorien ”Lånt før” og ”Ny kunde”. Hvilken af de to man skal vælge giver vel sagtens sig selv, så ønsker man at stifte et gratis lån, vælger man ”Ny kunde”. Du kan læse mere om gratis lån her.

Herfra får man muligheden for at vælge det ønskede lånebeløb, som kan strække sig mellem 500 og 6000 kr. Som nævnt tidligere i teksten, kan man låne helt op til 3000 kr. rentefrit.

Låner man ikke rentefrit bliver renterne sat ud fra lånebeløbet og bliver lavere jo flere penge man låner.

Efter at have valgt det ønskede lånebeløb, skal der udfyldes en online låneansøgning. Så snart denne er udfyldt og afsendt begynder Kvikautomaten at validere låneansøgerens kreditværdighed. Vurderer firmaet at lånet vil være sikkert at bevilge, modtager man pengene på sin NemKonto indenfor 2 bankdage.

Det lånte beløb skal være tilbagebetalt indenfor 30 dage. Lånets løbetid kan ikke forlænges, men kan hvis man ønsker det godt betales før de 30 dage.

Vurdering af Kvikautomaten

Alt andet lige er der ikke umiddelbart nogle negative aspekter ved Kvikautomaten som låneudbyder. Firmaet er tværtimod ekstremt serviceminded og samtidig konkurrencedygtig i forhold til priser. Låneudbyderen tilbyder lån i den helt lave prisende, og det at de udbyder lån fuldstændig rente og gebyr frit er helt ekstraordinært. Låneprocessen er dejlig ligetil og hurtig, og låneansøgeren er konstant velinformeret omkring eventuelle gebyrer, renter eller andet. Tilbagebetalingen skal ske indenfor 30 dage, hvilket ikke er meget anderledes fra firmaets konkurrenter.

Kvikautomatens lånemuligheder er samlet set rigtig gode, og dette er også grunden til vores anbefaling herfra!

Hvis du kunne tænke dig at se hvilke andre muligheder der er for at stifte et rentefrit lån, kan du læse mere om dem på forsiden: Rentefri lån.