Lån penge gratis

Der er nok ikke en eneste dansker, som ikke har fået smøren om, at ”Intet er gratis her i livet”. Men det er der faktisk noget der er! I dag, er der flere forskellige lånefirmaer, som tilbyder gratis lån, og med gratis lån, menes der altså fuldstændig omkostningsfrie låneaftaler. Vi vil nedenfor fortæller en række informationer, som alle er gode at vide når man vil låne penge gratis.

Godt at vide om gratis lån

Som vi nævnte før, ligger der i ordet gratis lån, faktisk ikke andet end et lån der er gratis. Når man får at vide at man kan stifte et lån gratis, skal man ikke bekymre sig for, om der er et eller andet ekstragebyr i forbindelse med stiftelse af lånet, eller en anden form for omkostning. Når en låneudbyder fortæller, at et lån er gratis, er de både juridisk og moralsk set forpligtet til at give lånet fuldstændig gratis. Vi har hos Kreditanmeldelser gennemlæst betingelserne for gratis lån hos de forskellige udbydere som vi anbefaler, og kan ikke sætte en finger på noget. Du kan derfor være tryg ved at lån penge gratis, hos dem vi anbefaler hos Kreditannmeldelser.dk. Vi råder alligevel til at man læser betingelserne igennem selv også.

Lån penge gratis – sådan starter du

For at lån penge gratis, handler det i første omgang om at finde en udbyder som netop tilbyder gratis lån. Det er hos banken i hvert fald fuldstændig umuligt at stifte et lån gratis, da du her med garanti vil skulle betale stiftelsesomkostninger, administrationsgebyr og ikke mindst renter. Hvis man er heldig kan man få lov at stifte et rentefrit lån, men dette er jo stadig ikke et omkostningsfrit lån. I og med du har besøgt Kreditanmeldelser.dk, og samtidig er landet på netop denne side, har du muligvis allerede set vores oversigt over udbydere som tilbyder folk at lån penge gratis. Netop denne oversigt, fortæller præcis hvilke muligheder man har for gratis lån, og det er en god idé at starte her. Vælger man én af de anbefalede låneudbydere, er man hvis man tilbagebetaler lånebeløbet tidsnok, sikret et lån gratis.

Antallet af udbydere som tilbyder omkostningsfrie lån, varierer faktisk ikke så meget som man skulle tro, da det ikke er mange lånefirmaer som ønsker at låne penge ud gratis. De to typiske aktører, som tilbyder gratis lån er Vivus og Kvikautomaten. Vivus tilbyder som regel første lån gratis, og giver dig muligheden for at lån 4000 gratis. Kvikautomaten tilbyder ligeledes første lån gratis, men her tilbydes der at lån 3000 gratis. Hvis man ikke føler man har det store behov for at låne penge, og eksempelvis blot vil lån 2000 gratis, kan man sagtens blot låne dette hos Vivus. Har man behov for at lån 5000 gratis, kan man låne 3000 kr. hos Kvikautomaten og lån 2000 gratis hos Vivus.

Hvilken af de to udbydere som man vælger betyder sådan set ikke det store, da betingelserne for lånet er mere eller mindre det samme. Som nævnt tilbyder begge udbydere første lån gratis, og begge lån skal tilbagebetales indenfor 30 dage, hvis man har en forventning om at lånet skal være gratis. Tilbagebetaler man ikke indenfor de 30 dage, uden at informere låneudbyderen, vil man modtage en rykker. Man har hvis man ikke har mulighed for at tilbagebetaler sit gratis lån indenfor 30 dage, muligheden for at forlænge sit lån, mod et nyt stiftelsesgebyr. Der vil desuden her tilfalde renter på lånebeløbet. Hos Kreditanmeldelser.dk anbefaler vi derfor at man tilbagebetaler sit lån, inden for de 30 dage.

For at stifte et gratis lån, handler det altså om først at finde en udbyder som tilbyder lån gratis. Som nævnt anbefaler vi at du kigger i vores oversigt over udbydere af gratis lån, da du her kan være sikker på at tilbuddet om at låne penge gratis er reelt.

Vi har nedenfor skitseret, hvordan en typisk låneproces foregår, da det vil kunne give dig et indblik i, hvor let det egentlig er at stifte et gratis lån.

 1. Benyt Kreditanmeldelser.dk til at skabe overskuelighed over markedet for gratis lån. Benyt vores oversigt i toppen af siden, til at finde det eller de gratis lån som passer dig bedst.
 2. Vælg en eller flere af de anbefalede låneudbydere, som er i vores oversigt over lån som er gratis. For at besøge siden, klik da ”Besøg side”.
 3. På låneudbyderens side vælger du det beløb du ønsker at låne gratis, og udfylder den låneansøgning som du bliver bedt om at udfylde. Når dette er gjort afsender du låneansøgningen med et enkelt klik.
 4. Så snart din ansøgning om gratis lån er sendt af sted, er alt det arbejde du skal gøre gjort. Herfra er det bare at vente på svar fra lånefirmaet.
 5. Såfremt din ansøgning er godkendt, vil du modtage dit gratis lån indenfor mellem 2 og 24 timer.

Mere simpelt kan det næsten ikke være at stifte et hurtig gratis lån, og hele processen kan klares på mindre end 5 minutter.

Krav for at kunne låne penge gratis

Ligesom med alle andre slags lån, er der til gratis lån også krav til dig som låneansøger. De virksomheder som tilbyder at lån penge gratis, vil gerne sikre, at de personer de låner penge ud til, også betaler pengene tilbage. For at gøre hele denne proces nemmere for låneudbyderen, stiller de i første omgang nogle krav til folk, for at de i det hele taget kan ansøge om lån. Disse krav SKAL være opfyldt, før man overhovedet kan tages i overvejelse af lånefirmaerne. Når det handler om at låne penge gratis, er kravene til låneansøgeren skærpet en del, da lånefirmaerne ikke er villige til at tage den store risiko, i og med at de ikke tjener penge på at udstede lånet. Da det handler om kampagner som ”lån 4000 gratis” eller ”lån 3000 gratis”, hvilket er relativt små beløb, er kravene dog ikke så strenge alligevel. Kravene varierer selvfølgelig fra firma til firma, men minder ofte om hinanden. Hvis du vil læse de specifikke lånefirmaers krav, kan du se en skitsering af kravene i vores oversigt over gratis lån.lån penge gratis

Følgende krav gør sig gældende hos de firmaer som tilbyder gratis lån:

 • Krav om alder

For i det hele taget at kunne gøre sig forhåbning om at modtage et gratis lån, skal man som minimum være myndig, altså 18 år. Ingen af de firmaer som tilbyder gratis lån i Danmark, tilbyder det til personer under 20 år. Dette er altså minimumsalderen for stiftelse af gratis lån. Krav om alder hos de forskellige udbydere:

 • Vivus ”Lån 4000 gratis”: 20 år
 • Kvikautomaten ”Lån 3000 gratis”: 23 år
 • NetCredit ”Lån 4000 gratis”: 20 år
 • Ingen registrering i RKI

Ligesom det er et krav at man er en hvis alder, før man kan stifte et gratis lån, er der også det krav at man ikke må være registreret i RKI (Ribers Kredit Information). RKI er et register over dårlige betalere, og er man registreret i deres database, er det fuldstændig udelukket at lån penge gratis. Grunden til dette er, at man ikke ses som kreditværdig når man er medlem af RKI, og lånefirmaerne regner derfor ikke at man betaler sit gratis lån tilbage.

 • Registreret som dansk statsborger

Lånefirmaerne forventer slutteligt, at man er dansk statsborger. Dette betyder, at man skal have dansk pas og bopæl i Danmark, for at kunne lån penge gratis. Er man ikke dansk statsborger, ser lånefirmaerne det som en for stor risiko at låne ansøgeren penge.

Kan man ikke overholde de krav som er nævnt ovenfor, bør man ikke søge, da chancen for at få et gratis lån er lig nul.

Hvor meget kan jeg låne gratis?

Når det kommer til at lån penge gratis, kan man ikke blive bevilget en lige så stor lånesum, som hvis man stiftede et lån med omkostninger. Årsagen er simpel, og skylder ganske enkelt, at lånefirmaerne ikke tjener nogen penge på lånet. Et sædvanligt lån indeholder oftest renter og gebyrer, som gør at låneudbyderne tjener penge. Jo flere penge man låner, jo flere penge modtager lånefirmaet, og dette gør netop at de gerne vil bevilge så meget som muligt. Beløbet som låneudbyderen ønsker at låne ud begrænses blot af tre elementer:

 • Likviditet
 • Risiko
 • Låneansøgerens kreditværdighed

Lånefirmaerne har tro det eller ej ikke ubegrænsede midler, og kan derfor kun låne en hvis sum ud. Samtidig bliver der gjort overvejelser om risikoen ved at udbyde lånet, og selv den mindste lille risiko påvirker lånets potentielle størrelse. Sidst men slet ikke mindst afgøres summen af lånet også ud fra låneansøgerens kreditværdighed, da dette er helt afgørende for om hvorvidt lånet kan betales tilbage.

De to førstnævnte faktorer bliver i en lille grad taget med i overvejelserne når lånefirmaet udbyder et gratis lån, men det er i langt højest grad låneansøgerens kreditværdighed.

I Danmark er det højeste beløb du hos en låneudbyder kan låne gratis 4000 kr. Man kan dog sammenlægge de forskellige gratis lån som tilbydes i landet, og tilsammen komme op i noget nær 10.000 kr. Men vær forsigtig når du låner så mange penge gratis, da de jo som nævnt skal betales tilbage indenfor 30 dage.

De følgende låneudbydere tilbyder lån gratis:

 • Vivus – ”lån 4000 gratis” – Hos den velrenommerede låneudbyder Vivus, kan du i 30 dage lån op til 4000 kr. gratis. De tilbyder kun første lån gratis.
 • Kvikautomaten – ”lån 3000 gratis” – Kvikautomaten, som efterhånden har eksisteret i nogle år, tilbyder at låne 3000 kr. gratis. Firmaet tilbyder også blot det første lån gratis
 • Netcredit – ”lån 3000 gratis” – En ny udbyder på det danske marked, som meget pænt tilbyder første lån gratis.

Hvornår skal jeg tilbagebetale lånet?

lån penge gratisHvornår man skal tilbagebetale sit gratis lån varierer faktisk ikke rigtig fra udbyder til udbyder. Tilbagebetalingsperioden er når man låner penge gratis ikke rigtig til at forhandle med, og er hos alle udbyder et lån gratis i 30 dage. Man har hos de forskellige udbydere mulighed for at forlænge aftalen, men når man gør dette vil man skulle betale en vis sum, og dette betyder jo at lånet ikke længere er omkostningsfrit.

Hvornår modtager jeg mit første lån gratis?

Hvornår man modtager sit lån afhænger af lidt forskellige elementer. Er det hverken helligdag eller weekend, kan man forvente at modtage sine penge indenfor 2-24 timer. Stifter man et gratis lån eksempelvis fredag, kan man hvis lånet bliver stiftet hen på aften, risikere først at modtage sine penge om mandagen næste uge. Tommelfingerreglen for hvornår man modtager pengene er én bankdag.

Fordele ved gratis lån

En af de mest oplagte årsager til, at det er en fordel at lån penge gratis, frem for andre slags lån, er at lånet er fuldstændig gratis. Der skal modsat de fleste andre slags forbrugslån eller banklån ikke betales rente, stiftelsesomkostninger eller andre slags gebyrer. Der findes altså ikke et billigere lån end et gratis lån, men dette er nu ikke alene den eneste fordel.

Blandt andre fordele ved at lån penge gratis kan nævnes:

 • Det er nemt, bekvemt og hurtigt

Modsat et typisk banklån, skal du når du vil lån penge gratis ikke rigtig gøre andet end at udfylde en ansøgning på nettet. Så snart denne er udfyldt og afsendt, får man svar indenfor ikke så længe. Er man godkendt til lånet modtager man pengene indenfor 24 timer, så man kan altså få et hurtig lån gratis.

 • Du skal ikke stille sikkerhed

Låner man penge i en bank eksempelvis, skal man stille noget som sikkerhed når man stifter et lån. Denne sikkerhed kan være ens fladskærms tv, ens bolig, bil eller andet, og lander i bankens varetægt hvis man ikke kan tilbagebetale lånet. Et gratis lån kan stiftes uden sikkerhed, og dette er blot endnu en fordel ved at lån penge gratis.

 • Du kan gøre hvad du vil med lånet

Modsat banklån skal med et gratis lån, slet ikke gøre rede for hvad man skal bruge pengene til. Man kan altså gøre lige hvad man vil med sit gratis lån, og dette er for mange en frihed.

 • Det er nemt at blive godkendt til lånet

For igen at sammenligne det at låne penge gratis med at stifte banklån, kan det nævnes at et gratis lån er væsentlig nemmere at få godkendt. I banken skal man vise årsopgørelse, de sidste 3 måneders indkomst, forklare hvad pengene skal bruges til, og meget mere. Sandsynligheden for at få bevilget et gratis lån er altså væsentlig større.

Ulemper ved gratis lån

Ved mere eller mindre alle ting og servicer er der både fordele og ulemper. Tager man ulemper ved et gratis lån, op imod et rentefrit lån eller en anden form for lån som koster penge, er det svært at se nogle andre ulemper end selve lånets potentielle størrelse. Som regel kan man hos kviklåns udbydere låne op mod 10.000 kr., og på den måde kan man sige at ulempen ved et hurtig lån gratis, er det væsentlig lavere lånebeløb. Udover dette er det også en ulempe, at det lån man stifter er et lån gratis i 30 dage. Tilbagebetalingsperioden er altså ikke specielt lang, hvis man sammenligner den med standard kviklån eller banklån. Dette er vel sagtens også de eneste ulemper der er ved et gratis lån, og gør netop at det stadig er at foretrækker over andre typer lån.

Bør jeg stifte et gratis lån?

Hvis du skal låne penge, er der ingen tvivl om at det er et gratis lån du skal stifte. Har du ikke et behov for at låne penge, bør du ikke stifte et lån, da pengene jo selvfølgelig skal betales tilbage på et eller andet tidspunkt. Føler du heller ikke at du har brug for pengene lige her og nu, bør du ikke stifte et gratis lån, da du i fremtiden kan have brug for det. Det er hos alle låne udbydere det første lån gratis, og vil man lån penge gratis en anden gang skal man altså betale penge for lånet.

Vi plejer at sige, at man kun skal lån penge gratis hvis man har brug for det. Har man dette, er det helt sikkert et gratis lån man skal stifte!

Læg en Kommentar